به گزارش خبرنگار مهر، حسین کاویانی ظهر چهارشنبه در دومین کارگروه اشتغال استان گلستان در سال جاری، اظهار کرد: این کتابچه طرح کاربردی اشتغال استان بود که در سال ۱۳۸۱ با هزینه بسیار اندک و با محوریت سازمان برنامهوبودجه تدوین شد.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی گلستان یادآور شد: در این کتابچه وظیفه دستگاههای مختلف در یک پروسه زمانی پنجساله مشخصشده بود که مورد بیتوجهی قرارگرفته است.
وی بابیان اینکه اعلام ایجاد پنج هزار و ۶۰۷ شغل درزمینهٔ کشاورزی تا پایان سال ۱۳۹۲ ازنظر ما واقعیت ندارد و فقط یک آمار ارائهشده است، افزود: همچنین در سال ۱۳۹۳ طرح مطالعاتی جامع اشغال استان با هزینه بسیار زیاد و نتایج غیرکاربردی تدوینشده است.
کاویانی ادامه داد: در این طرح بیکاری گلستان ۵.۷ درصد اعلامشده که اصلاً با واقعیتهای موجود در استان مطابق نیست.
قائممقام سازمان جهاد کشاورزی استان خواستار توجه ویژه به طرحهای تدوینشده درزمینهٔ اشتغال استان شد و خاطرنشان کرد: در گزارش ارائهشده اخیر، سهم بخش کشاورزی درزمینهٔ ایجاد اشتغال استان دو درصد اعلامشده است.
وی بابیان اینکه این آمار ازنظر ما موردقبول نیست، تصریح کرد: قبل از ارائه آمار و تحلیلها، باید با دستگاههای تخصصی رایزنی شود و آمار مستدل و مستند ارائه شود.
وی بابیان اینکه ارزشافزوده بخش کشاورزی رشد خوبی داشته است، افزود: بااینکه برخی از بخشها دارای رشد منفی ازنظر ارزشافزوده هستند اما بخش کشاورزی رشد ۵.۲ درصدی داشته است.
کاویانی یادآور شد: در سال ۹۱ تراز بازرگانی خارجی در بخش کشاورزی ۹ میلیارد دلار منفی بود که در سال گذشته به سه میلیارد دلار منفی رسیده که امر نشاندهنده گستردگی فعالیتهای اقتصادی این بخش است.
وی با اشاره به فعالیت سازمان نظاممهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان هم گفت: این سازمان وظیفه هدایت فارغالتحصیلان بخش کشاورزی را دارو در حال حاضر سازمان هفت هزار عضو دارد که سه هزار نفر از آنان در سازمان فعال و شاغل هستند.
کاویانی اضافه کرد: همچنین در استان برخی از اموری که جنبه واگذاری دارد، واگذارشده و کارشناسان این فعالیتها را انجام میدهند که افزایش اشتغال و درآمد را در پی دارد.
نظر شما